De wake-upcall voor quarterlifers

Stop met leven vanuit een ‘prima zeventje’ en start met leven vanuit je eigen tien!

Je bent quarterlifer. Hoogopgeleid, 24 tot 36 jaar, energiek, ambitieus en gedreven. Op papier heb je alles prima voor elkaar: een goede baan, een mooi huis, een leuke vriendenkring ... En toch knaagt er iets: is dit het nou? Steeds vaker bekruipt je het gevoel dat er veel meer uit het leven te halen valt; dat je gelukkiger zou kunnen zijn dan je nu bent.

Quarterlife Experience

Ik kan je helpen om een eerste stap te zetten om dit te veranderen. Namelijk met de Quarterlife Experience. In een inspirerende, interactieve en gezellige avondsessie neem ik jou en andere quarterlifers mee in hoe het pad van een ‘prima zeventje’ naar je eigen tien eruitziet en wat je per direct kunt gaan veranderen om gelukkiger te worden. Tevens kom je er voor jezelf achter of zaken als coaching (bij mij of bij iemand anders) of een vervolgtraining bij je passen.

Boek nu een Quarterlife Experience:

12dec19:3022:00Quarterlife ExperienceROTTERDAM19:30 - 22:00 Tazárát Ambience, Barbizonlaan 45, 2908 ME

15feb19:3022:00Quarterlife ExperienceZWOLLE19:30 - 22:00 Lumen Hotels & Events, Stadionplein 20

13mar19:3022:00Quarterlife ExperienceAMSTERDAM19:30 - 22:00 B.Amsterdam, Johan Huizingalaan 763A

Herken je een of meerdere van de onderstaande punten?

 • Gaat je leven voor de buitenwereld voortvarend maar denk je zelf soms “is dit het nou?”
 • Ervaar je geen echt doel in je leven?
 • Vraag je je af of je carrière wel (snel genoeg) de goede kant op gaat?
 • Ben je op zoek naar een betere work-life balance?
 • Merk je ook in je thuissituatie dat je niet lekker in je vel zit?
 • Zit je voor je gevoel ‘vast’ en kom je niet echt verder?

Na het volgen van deze avondsessie zul je merken dat…

 • Je beter weet wat je met je baan of carrière wilt en hoe dat aan te pakken
 • Je rust en vertrouwen ervaart omdat je hebt ervaren en gehoord van andere quarterlifers dat je niet de enige bent die meer uit het leven wilt halen
 • Je een beter beeld hebt van wat je überhaupt uit het leven wilt halen
 • Je de moed en het lef voelt om dingen te gaan veranderen
 • Je inspiratie en motivatie hebt om je dromen achterna te gaan
 • Je in zicht hebt welke blokkades je op je plek houden en hoe je die kunt overwinnen

Tijdens de Quarterlife Experience bespreek ik:

 • Hoe je werk vindt dat voldoening geeft
 • Hoe je moeilijke beslissingen neemt (relaties, werk, huizen kopen, etc.)
 • Hoe je doelen stelt en deze voor je laat werken
 • Hoe je erachter komt wat jij wilt en dat kunt uitdragen naar je omgeving (werk, vrienden, familie)
 • Hoe je omgaat met onzekerheid en andere uitdagingen op je pad naar een baan of leven dat beter bij je past
 • Hoe je in actie komt en direct stappen gaat zettena

Wat vinden Quarterlifers er van?

Sjoerd-Oldenhof-150×150

Sjoerd Oldenhof (35)

Consultant, Milgro
“Mark weet in een zeer ontspannen setting de punten aan te halen waarmee wij in deze fase van ons leven struggelen, waarbij hij je samen met de overige aanwezigen geruststelt dat ‘iedereen’ hiermee struggelt en waarna je mooie handvatten aangereikt krijgt waarmee je direct aan de slag kan.”
Katrien-van-Dongen-150×150

Katrien van Dongen (27)

“Tijdens de Quarterlife Deep Dive heb ik veel handvatten gekregen in hoe je je leven kunt indelen om er zoveel mogelijk uit te halen. Om te gaan ‘leven’ ipv ‘overleven’. Nu nog uitvogelen hoe ik dit uit kan voeren!”
Pieter-Schop-150×150

Pieter Schop (31)

Trainer/Ondernemer, Gezond Gelukkig
“Mark is voor mij één bonk energie die de inhoud van zijn training meestert en ook nog eens een flinke dosis humor weet in te brengen. Hij raakt de kern van de uitdagingen van generatie Y en draagt praktische simpele oplossingen aan die ik direct kan toepassen in mijn leven. QLDD is de must do voor iedere dertiger die meer uit zijn leven wil halen dan hij nu doet.”
Renée-Keijsers-150×150

Renée Keijsers (29)

Orthopedisch Chirurg in opleiding
“Als nieuweling op het gebied van zelfontplooiing heeft de Quarterlife Deep Dive voor mij de inspiratie gebracht om daadwerkelijk actie te ondernemen en de eerste stap te zetten om mijn leven te leiden op mijn eigen manier. Vol enthousiasme weet Mark je mee te nemen waardoor het bovenal een leuke invulling is van je dag, waar je de rest van je leven nog van profiteert. Aanrader, zelfs voor de grootste scepticus!”
Jolies-Visser-150×150

Jolies Visser – van Emburg (29)

HR-IT Consultant, Capgemini Consulting
“Het was een verhelderende dag. Goed om alle onderwerpen van de quarterlife een keer op ene rijtje te hebben met daarbij horende inzichten. Mark geeft de training met enorm veel energie en humor. Hij gaat de diepte in, maar wel met een heel aangename ‘down-to-earth’ mentaliteit. Fijn om een keer een dag met een groep te werken die elkaars problemen herkennen en daar constructief mee om kunnen en willen gaan.”
Maria-Boersma-150×150

Maria Boersma (28)

Project Management Officer, ASML
“Net als bij vele andere quarterlifers spelen ook bij mij vragen. Vragen die knagen, knellen of zelfs een beetje pijnlijk zijn om over na te denken. De situatie bij uitstek dus om naar de Quarterlife Deep Dive te gaan. Mark heeft niet al mijn vragen beantwoord noch ij verteld wat ik moet doen. Hij heeft de kracht om, door het delen van kennis maar bovenal ervaring, je te laten zien wat er kan. En belangrijker nog, dat ik dat ook kan. Dankjewel Mark voor deze enerverende & openhartige Deep Dive!”
Marleen-van-Dongen-150×150

Marleen van Dongen (30)

Trainee, BPD
“In sneltreinvaart stipt Mark de belangrijke onderwerpen aan waar ik in deze levensfase mee zit. Dit doet hij met veel enthousiasme, vakkundigheid, oog voor behoeften van zijn ‘cursisten’ én met voldoende diepgang voor zo’n dag. Ik weet vanuit gesprekken met vrienden en collega’s dat -natuurlijk- niet alleen ik, maar heel veel mensen in deze fase van hun leven zich allerlei fundamentele vragen over zichzelf en hun ontwikkeling en relaties stellen. In plaats van er alleen of samen over te bakkeleien, betaalt zo’n dag zich dubbel en dwars uit. Samen de verdieping opzoeken kan nadien gemakkelijk(-er) met de handvatten die Mark aanreikt.”
Margriet-Martens-150×150

Margriet Martens (30)

Talentrecruiter/Programma-adviseur, Nyenrode
“Mark, enorm bedankt voor je heldere uitleg en kapstok waar je veel wijze levenslessen aan ophangt. Niet alleen je aanmoediging om op alle vlakken (kiezen, carrière, relaties) te blijven leren en investeren, maar vooral ook het praktische advies om klein te starten met doen én laten blijft hangen. Geluk = living on purpose!”
Frank-Wienen-150×150

Frank Wienen (28)

Talentrecruiter/trainer, Studelta
“Mark is vol enthousiasme, dit werkt aanstekelijk! Hij durft dingen ter sprake te brengen, is uitgesproken en prikkelt. Hij geeft iedereen in de groep ook ruimte om de eigen mening te delen. De verschillende inzichten over keuzes maken, relaties en geluk, overtuigingen en acties zijn erg waardevol!”
Bas-Zegers-150×150

Bas Zegers (28)

Projectleider, ASML
“Mark is iemand die in mijn ogen vele quarterlifers kan inspireren door de onorthodoxe keuzes die hij in zijn leven heeft genomen, de angsten die hij heeft overwonnen, maar bovenal enorm veel energie geeft en je weg laat gaan met het gevoel: Ik ga meer experimenteren met mijn leven!”
Veerle-Labrujere-150×150

Veerle Labrujere (33)

ZZP Basispsycholoog – Opveeren
"Nieuwsgierig naar inspiratie ga ik zeker geïnspireerd terug naar huis. Als échte quarterlifer met ‘keuze-stress’ kan ik zo regelmatig het gevoel hebben te verdrinken in theorieën en manieren om mezelf te ontwikkelen. De samenhang in verschillende perspectieven die Mark aanbrengt in wat hij aanbiedt geeft richting en kracht om verder te bewegen."
Jeroen-van-t-Hooft-150×150

Jeroen van ’t Hooft (31)

Inhouse Management Consultant, Zurich Insurance Company
“De Quarterlife Deep Dive adresseert alle wezenlijke onderwerpen en levensvraagstukken die mijn generatie bezighouden. Mark slaagt erin de weg naar het antwoord op deze vragen in te leiden – met concrete en praktische raad, zonder daarbij zweverig te zijn. Ik heb van de training genoten: een welbestede dag geïnvesteerd in mijzelf en raad een ieder aan dezelfde ervaring door te maken.”
Marijke-Folkertsma-150×150

Marijke Folkerstma (29)

Secretaris, Nederlandse Zorgautoriteit
“De QLDD heeft mij ‘handvatten’ gegeven die mij kunnen helpen bij het maken van keuzes; wat vind ik belangrijk en hoe kom ik daar achter? Het was prettig dat het een heel interactieve dag was, met veel inbreng van andere cursisten, waardoor ik nog meer inzichten heb opgedaan.”
Leonie-van-Lith

Leonie van Lith (29)

Consultant/Trainer, Lean Consultancy Group
“Mark, onwijs bedankt voor deze dag van bewustwording! Ik bewonder hoe jij als trainer mij als deelnemer weet vast te houden door de diepte in te gaan, me aan te zetten tot concrete acties en bovenal heb ik plezier gehad. Het was een leuke dag! Ik ga voldaan naar huis met allemaal ideeën om mijn 1-year-goals aan te scherpen. Dank!!!”
Robert-Bancso-150×150

Robert Bancso (31)

Coordinator Dispatch, Vattenfall, Nuon
“Mark is een zeer energieke trainer/coach die op pakkende wijze het probleem van de quarterlifer uiteenzet en vervolgens op interactieve manier handvatten/theorieën geeft om hiermee om te gaan. De Quarterlife Deep Dive is voor iedereen die meer uit zijn leven wil halen een must."
Floris-Frank-150×150

Floris Frank

Consultant, Accenture
"De quarterlife deep dive is een fantastische dag voor iedereen die het gevoel heeft dat hij op de geluksschaal van het leven nog niet bij de tien is. Voor mij bracht Mark een en al herkenning naar boven in dingen waar ik tegenaan loop in mijn reis door het leven. Probeer het eens. In het ergste geval leer je iets.”
Annelieke-Heessen-150×150

Annelieke Heessen (29)

Projectmanager, KLM
“Mark is een bevlogen spreker met een flinke dosis humor en enorme kennis van zaken. Mede door zijn eigen kwetsbaarheid en lef ben ik geïnspireerd om in het diepe te springen en stappen te zetten naar meer levensgeluk.”
X