Inspiratie voor quarterlifers

Wil je young professionals binnen jouw organisatie een boost geven in hun geluk en succes in het leven?
Haal Mark dan in huis voor een bevlogen talk of een inspirerende workshop over één van de volgende onderwerpen.

Quarterlife crisis en ‘Is dit het nou?’

De wake-upcall voor quarterlifers: Stop met leven vanuit een ‘prima zeventje’ en start met leven vanuit je eigen tien! Mark neemt quarterlifers mee in hoe het pad van een ‘prima zeventje’ naar je eigen tien eruitziet en wat je per direct kunt gaan veranderen om gelukkiger te worden. Leer alles over de kracht van keuzes maken, doelen stellen, zingevend werk vinden en jezelf gelukkig maken.

Become your own Chief Energy Officer

Om duurzaam veel energie te hebben in het leven heb je aan zelfzorg te doen. Als quarterlifer is de tijd dat je ouders voor je zorgden namelijk voorbij en werkt de strategie uit je studententijd steeds minder goed: gewoon interen op je jonge vitale gestel wordt steeds lastiger zodra je de 25 gepasseerd bent. Maar hoe doe je dat? Aan welke knoppen kun je draaien om meer energie te hebben? Mark legt je uit hoe dit werkt en reikt je handvatten aan om direct de volgende dag al dingen te gaan doen die zullen leiden tot een duurzaam hoger energieniveau.

Word CEO van je eigen leven

Wat belangrijk is voor een organisatie is vaak ook belangrijk voor een mensenleven. Als we niet oppassen dan zijn we 24/7 bezig met details en futiliteiten en vergeten we een stap terug te zetten en na te denken wat nou écht belangrijk is in het leven. Doen we wel de juiste dingen? Wat maakt ons gelukkig en hoe kunnen we daar meer van ervaren? Wat is onze persoonlijke definitie van succes en hoe bereiken we dat? Mark legt je uit hoe je CEO van je eigen leven kunt worden en nu díe dingen kunt gaan doen zodat je aan het einde van je leven nergens spijt van hoeft te hebben.

Quarterlife Update

Werk je levens-software bij op 9 cruciale punten. Tijdens je quarterlife levensfase loop je tegen een grote uitdaging aan. Je levenssoftware die je tot dit punt heeft gebracht begint haperingen te vertonen. Je kunt zo verder leven, maar er gebeurt waarschijnlijk hetzelfde als met een computer met oude software: dingen gaan traag en het voelt als sleuren en trekken. Als je niet oppast kom je in een crisis terecht. Mark legt uit hoe je updates kunt uitvoeren om dit te voorkomen. Je loopt dan voor je het weet weer rond met de meest cutting-edge ‘levens software’.

Van twijfel naar keuzekracht

Keuzestress. Wie heeft er geen last van? Zelfs de minst grote twijfelaars staan tegenwoordig verdwaasd in een gangpad in de supermarkt: “Wat zal ik vanavond eten…?” Als we al zoveel moeite hebben met de kleinste keuzes, hoe moet dat dan met de grotere levensvraagstukken zoals de keuze voor een baan, partner of huis? Mark stuurt je naar huis met een gevoel van keuzekracht en een strategie om nooit meer de verkeerde keuze te hoeven maken.

Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close
Login

Forgot password?
New to site? Create an Account
×
Signup

Already have an account? Login
×
Forgot Password

×
X