Founder & Quarterlife Expert

Mark Siegenbeek van Heukelom

Mark

Quarterlife Expert, Trainer & Coach

Mark Siegenbeek van Heukelom is quarterlife-expert, trainer en coach bij The Startup of Dreams. Via trainingen en coachingstrajecten deelt hij zijn inzichten met generatiegenoten en hij heeft zo al meer dan 1000 young professionals bijgestaan op hun pad van persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bereikte hij tien duizenden anderen met zijn blogs over persoonlijke ontwikkeling en de levensfase tussen 24 en 36. Daardoor weet hij niet alleen uit eigen ervaring tegen welke uitdagingen quarterlifers aanlopen, maar kent hij tevens de verhalen van talloze lotgenoten en heeft aan hun groei en de realisatie van hun dromen bijgedragen. Als iemand weet wat er omgaat in young professionals én hoe zij veel meer uit zichzelf kunnen halen, dan is Mark het wel. Zijn inspiratie haalt hij uit opleidingen, trainingen, boeken en vooral ook zijn eigen leven.

Waarom doe ik dit?

Ik geloof dat veel young professionals geen of te weinig voldoening vinden in hun werk en leven. Dat terwijl iedereen, en jij dus ook, het plezier en de voldoening verdient van het realiseren van je volle potentie. Ook zie ik veel jonge mensen het idee hebben dat ze dit zelf moeten kunnen, omdat van high potentials verwacht zou worden dat ze geen hulp nodig hebben. Ik geloof dat juist ook jij het verdient om geholpen of begeleid te worden om het beste uit jezelf te kunnen halen. Geen mens kan dat alleen. Tot slot geloof ik dat de wereld het talent en de passie van deze groep mensen het hardst nodig heeft om een mooiere en betere plek te worden.

Wie ben ik eigenlijk?

Als jong, gedreven en hoogopgeleid persoon ben ik enorm bevoorrecht. Tegelijkertijd voel ik de verantwoordelijkheid en de druk van buitenaf om alle verwachtingen waar te maken, wat vaker dan eens heeft geleid tot twijfel, angst, bevriezing en stress. Ik heb daar echter doorheen gebroken met behulp van veel training, coaching en talloze persoonlijke experimenten. Ik heb dan ook menig quarterlife-uitdaging doorgemaakt zoals diverse carrièreswitches, het verbreken van een lange relatie, wonen en werken in het buitenland en voor mezelf beginnen. Nog altijd ga ik dagelijks buiten mijn comfortzone, blijf ik me structureel ontwikkelen als mens en leer ik elke dag actief bij.

In de jaren dat ik hiermee bezig ben heb ik daarnaast al zoveel andere young professionals met training of coaching bijgestaan op hun pad van persoonlijke ontwikkeling, dat ik niet alleen uit eigen ervaring weet tegen welke uitdagingen quarterlifers aanlopen, maar ik tevens de verhalen ken van talloze lotgenoten en aan hun groei en de realisatie van hun dromen heb mogen bijdragen. Dit maakt dat ik heel goed weet wat er omgaat in young professionals én hoe jij veel meer uit jezelf kunt halen.

Graag ben ik voor een periode je reisgids op dit pad. Wil je vandaag nog een eerste stap zetten? Download dan meteen het eerste hoofdstuk van mijn boek "Is dit het nou?" bovenaan op de home page of verken de opties voor trainingen en coaching.

Ontmoet ons team

The Startup of Dreams heeft een dynamisch team.

Pim Seuren

Pim

Coach
Tanja Oldenhof

Tanja

Coach
Crispijn

Crispijn

E-course Development
Tim Siegenbeek van Heukelom

Tim

Creative Director
Viewing Highlight
Loading...
Highlight
Close
Login

Forgot password?
New to site? Create an Account
×
Signup

Already have an account? Login
×
Forgot Password

×
X