Back

Podcastopname

Thijs Lindhout nodigde Mark uit in zijn podcast om te praten over zijn twee boeken. Dit zei hij over hun ontmoeting: "Ik dacht meteen: ‘Deze dude moet ik interviewen!’ toen ik hoorde over de titel van zijn boek, namelijk ‘Helemaal naar de meditering’. Deze titel verklapt dat hij bezig is met persoonlijke ontwikkeling, maar ook zichzelf niet te serieus neemt. En daar hou ik van! Ook licht hij toe waarom je een voorsprong hebt op mensen die een ‘7-tjes’ leven hebben als je leven een 4 is. Ben je benieuwd welke toelichting en context hierbij hoort? Kan je tegen twee dudes die knallen van de passie en de energie? Dan is dit interview een aanrader!"

Download hoofdstuk 1

Heb je interesse gekregen in een van Marks boeken of misschien wel in beide? Download dan hieronder gratis het eerste hoofdstuk.

Download gratis hoofdstuk 1 van “Is dit het nou?”

Krijg gratis hoofdstuk 1 van “Is dit het nou?” in je inbox door hiernaast je gegevens achter te laten.

“Is dit het nou?” gaat over de innerlijke worsteling waar zoveel jonge mensen mee te maken hebben. Het is een wake-upcall voor quarterlifers: Stop met leven vanuit een ‘prima zeventje’ en start met leven vanuit je eigen tien!

Download gratis hoofdstuk 1 van “Helemaal naar de meditering”

Krijg gratis hoofdstuk 1 van “Helemaal naar de meditering” in je inbox door hiernaast je gegevens achter te laten.

● Een nuchtere en onderzoekende kijk op meditatie en spiritualiteit.
● Ook geschikt voor sceptici.
● Met online meditatieoefeningen om direct aan de slag te gaan.