Is dit het nou?

Je bent quarterlifer. Hoogopgeleid, 24 tot 36 jaar, energiek, ambitieus en gedreven. Op papier heb je alles prima voor elkaar: een goede baan, een mooi huis, een leuke vriendenkring ... En toch knaagt er iets: is dit het nou? Steeds vaker bekruipt je het gevoel dat er veel meer uit het leven te halen valt; dat je gelukkiger zou kunnen zijn dan je nu bent. Dit boek is een wake-upcall voor quarterlifers. Stop met leven vanuit een ‘prima zeventje’ en start met leven vanuit je eigen tien!

Wake-up call voor quarterlifers

‘Is dit het nou?’ gaat over de innerlijke worsteling waar zoveel quarterlifers mee te maken hebben. Het boek is een wake-upcall voor quarterlifers: Stop met leven vanuit een ‘prima zeventje’ en start met leven vanuit je eigen tien! Benieuwd wat het boek jou kan brengen? Lees gratis het eerste hoofdstuk door je hiernaast in the schrijven voor de nieuwsbrief!

Gratis hoofdstuk 1

Krijg gratis hoofdstuk 1 in je inbox! Uitschrijven kan op elk moment, volg de link onderaan de email.

Samenvatting

‘Is dit het nou?’ gaat over de innerlijke worsteling waar zoveel quarterlifers mee te maken hebben. Je leest hoe je een crisis voorkomt en hoe je meer uit deze levensfase haalt, door succes los te koppelen van die ouderwetse carrièreladder en het een nieuwe, veel persoonlijkere betekenis te geven. Dit boek staat bomvol strategieën, inzichten, oefeningen en inspirerende verhalen van andere quarterlifers. Het helpt je om je huidige situatie onder ogen te zien en handvatten te vinden om op pad te gaan richting het leven van je eigen tien. Dat is niet een maatschappelijk wenselijke tien die met trompetgeluiden en 500 likes op Facebook wordt ontvangen, maar je eigen tien waar je optimaal gelukkig bent en, als bijna automatische bijvangst, maximaal bijdraagt aan een mooiere wereld.

Inhoudsopgave

Hoofdstuk 1: Uhm, is dit nou… wat?

Hoofdstuk 2: Loskomen van je plek

Hoofdstuk 3: Tijd voor een interne update

Hoofdstuk 4: Een stip aan de horizon zetten

Hoofdstuk 5: Krachtig keuzes maken

Hoofdstuk 6: Je carriere in perspectief

Hoofdstuk 7: Zin-gevend werk vinden

Hoofdstuk 8: Living on purpose

Hoofdstuk 9: Daar ga je!