Back

Boekpresentatie

201829nov19:0021:00BoekpresentatieHelemaal naar de meditering 19:00 - 21:00(GMT+01:00) Dorpsstraat Vo Steenstraat 85, 3732 HH

Event Details

Om het uitkomen van dit boek te vieren geef ik op donderdagavond 29 november een boekpresentatie. Voel je zeer welkom om daar aanwezig te zijn.

Mijn nieuwe boek ‘Helemaal naar de meditering’ is uit! Als je me vijf tot tien jaar geleden gezegd had dat ik een boek zou schrijven over meditatie, dan had ik je niet geloofd. Ik vond het maar zweverig, vaag en raar. Maar inmiddels weet ik beter. Meditatie heeft super veel te bieden. Helaas wordt het vaak aangeboden met veel zweverigheid of religieuze poespas eromheen. Alhoewel ik me zelf door flink wat van die spiri-wiri zaken heen heb weten te worstelen op mijn zoektocht, vermoed ik dat jij niet zo snel een boek zult kopen dat ‘Aura, adem en aardstralen’ of ‘Holistisch helen met een hoelahoep’ heet. Daarom heb ik ‘Helemaal naar de meditering’ geschreven: om een nuchtere introductie te geven over wat meditatie is en wat je eraan kunt hebben. Het boek is ideaal voor de nuchtere rationele mens zonder in te boeten aan diepgang.

Ik denk dat veel mensen wat aan meditatie kunnen hebben maar het simpelweg nog niet geprobeerd hebben door het matige imago ervan. Met dit boek hoop ik daar verandering in te brengen. Uiteindelijk weet je pas of het iets voor je is als je het uitprobeert. Het is net als met iets vinden van boerenkoolstampot: je kunt er nog zoveel anderen over horen of over lezen, je weet pas écht of het lekker is door het zelf een keer te proeven. Daarom neem ik je in dit boek niet alleen mee in alle voordelen van mediteren, maar laat ik het je met hele simpele oefeningen ook zelf uitproberen. Met online begeleiding van audio’s en een enkele video hier en daar word je heel laagdrempelig in het proces meegenomen om het eens uit te proberen.

Laat graag weten of je komt door even een mailtje te sturen naar mark@thestartupofdreams.nl of je hier op Facebook aan te melden, dan kan ik daar rekening mee houden.

Veel leesplezier gewenst en wellicht tot op de boekpresentatie!

 

Time

29/11/2018 19:00 - 21:00(GMT+02:00)

Location

Ormit

Dorpsstraat Vo Steenstraat 85, 3732 HH

Other Events

Ormit

Get Directions