Back

De wake-upcall voor quarterlifers

Stop met leven vanuit een ‘prima zeventje’ en start met leven vanuit je eigen tien!

Je bent quarterlifer. Hoogopgeleid, 24 tot 36 jaar, energiek, ambitieus en gedreven. Op papier heb je alles prima voor elkaar: een goede baan, een mooi huis, een leuke vriendenkring ... En toch knaagt er iets: is dit het nou? Steeds vaker bekruipt je het gevoel dat er veel meer uit het leven te halen valt; dat je gelukkiger zou kunnen zijn dan je nu bent.

Quarterlife courses

The Startup of Dreams biedt drie verschillende Quarterlife Courses aan. Herken je het gevoel dat er 'iets niet klopt'? Kom dan naar een Quarterlife Experience waar je in een paar uur de eerste stap zet naar werken en leven met meer richting, impact en geluk. De Quarterlife Updates is een video reeks waarin je in 10 afleveringen begeleidt wordt om onder andere meer zingeving aan je werk en leven te geven, lastige keuzes te leren maken en actie te ondernemen, en een betere work-life-balance te creëren. Ben je klaar om volledig voor je dromen te gaan, meer impact op je werk en in je omgeving te hebben, en meer tijd en energie te vinden voor de belangrijkste relaties in je leven? Kom dan naar de twee-daagse Quarterlife Deep Dive waar je in detail leert hoe je van een ‘prima zeventje’ kan gaan leven vanuit je eigen tien!

Sjoerd-Oldenhof-150×150

Sjoerd Oldenhof (35)

Consultant, Milgro

“Mark weet in een zeer ontspannen setting de punten aan te halen waarmee wij in deze fase van ons leven struggelen, waarbij hij je samen met de overige aanwezigen geruststelt dat ‘iedereen’ hiermee struggelt en waarna je mooie handvatten aangereikt krijgt waarmee je direct aan de slag kan.”

Katrien-van-Dongen-150×150

Katrien van Dongen (27)

“Tijdens de Quarterlife Deep Dive heb ik veel handvatten gekregen in hoe je je leven kunt indelen om er zoveel mogelijk uit te halen. Om te gaan ‘leven’ ipv ‘overleven’. Nu nog uitvogelen hoe ik dit uit kan voeren!”

Pieter-Schop-150×150

Pieter Schop (31)

Trainer/Ondernemer, Gezond Gelukkig

“Mark is voor mij één bonk energie die de inhoud van zijn training meestert en ook nog eens een flinke dosis humor weet in te brengen. Hij raakt de kern van de uitdagingen van generatie Y en draagt praktische simpele oplossingen aan die ik direct kan toepassen in mijn leven. QLDD is de must do voor iedere dertiger die meer uit zijn leven wil halen dan hij nu doet.”

Je bent quarterlifer. Hoogopgeleid, 24 tot 36 jaar, energiek, ambitieus en gedreven. Op papier heb je alles prima voor elkaar: een goede baan, een mooi huis, een leuke vriendenkring ... En toch knaagt er iets: is dit het nou? Steeds vaker bekruipt je het gevoel dat er veel meer uit het leven te halen valt; dat je gelukkiger zou kunnen zijn dan je nu bent.

Kom naar een Quarterlife Experience waar je in een paar uur de eerste stap zet naar werken en leven met meer richting, impact en geluk.
Ben je een quarterlifer en klopt je leven perfect op papier, maar denk je soms 'is dit het nou?' Dan is het is tijd voor een update! Regelmatig installeer je updates voor je computer, dus neem nu ook even de tijd om jezelf te updaten met de nieuwe Quartelife Updates.

De Quarterlife Updates is een video reeks waarin je in 10 afleveringen begeleidt wordt om onder andere meer zingeving aan je werk en leven te geven, lastige keuzes te leren maken en actie te ondernemen, en een betere work-life-balance te creëren.
Herken je een of meerdere van de onderstaande punten?
  • Ervaar je geen echt doel in je leven?
  • Vraag je je af of je carrière wel (snel genoeg) de goede kant op gaat?
  • Ben je op zoek naar een betere work-life balance?
  • Merk je ook in je thuissituatie dat je niet lekker in je vel zit?
  • Zit je voor je gevoel ‘vast’ en kom je niet echt verder?

Na het volgen van de Quarterlife Deep Dive beschik je over een arsenaal aan tools en inzichten om precies uit het leven te halen waar jij als Quarterlifer naar zoekt.