Back

Driedaagse intensieve training voor quarterlifers

Settle niet langer voor 'wel ok' en start met leven zoals JIJ dat wilt

In drie dagen verzamel je een gigantische berg aan puzzelstukjes om jouw leven opnieuw mee te gaan vormgeven. Je leert loslaten wat niet meer voor je werkt en ontdekt wat voor jou nou echt belangrijk is.

Je doet een bak aan inspiratie op, leert jezelf veel beter kennen, rekent af met dingen die je niet meer dienen, leert rust te vinden met jezelf en boort een enorme energiebron aan om mee vooruit te gaan. Je startpunt maakt daarbij niet uit.

Dat mag een 'prima zeventje' zijn, een belabberde twee of een dikke acht en een half. Ongeacht waar je vandaan komt, gedurende drie dagen ga je met andere quarterlifers op weg naar je eigen tien.

LAAT LOS

 • Wie je denkt te moeten zijn – Je hoeft niet te leven naar maatschappelijk wenselijke plaatjes, noch naar wat je ouders, vrienden of collega’s van je verwachten.
 • Je beperkende overtuigingen – Je denkt jezelf kleiner dan je bent. Leer nieuwe versterkende overtuigingen aan.
 • Je vastgelopen strategieën – Als je blijft doen wat je deed, zal je krijgen wat je kreeg.
 • Je menselijke ankers – Iedereen heeft naasten die hen meer energie kosten dan opleveren. Wie tolereer je en wie laat je gaan?
 • Je verleden – Soms houdt ons verleden ons tegen om vooruit te komen. Je wordt geholpen om dat uit je verleden los te laten waar je nu klaar voor bent.

ONTDEK

 • Je kernwaarden – Ontdek wie je in de kern bent en hoe je daar richting uit kunt ontlenen bij al je keuzes en beslissingen. Twijfelen krijgt een veel kleiner aandeel in je leven.
 • Je passies – Ontdek waar jij energie van krijgt, waarom je er nog steeds niets mee doet en hoe je je (potentiële) passies meer in je leven kunt integreren.
 • Je unieke talent – Ontdek waar jij uniek in bent en hoe de wereld daar enorm op zit te wachten.
 • Je behoeften – Ontdek je ideale lifestyle. Hoeveel geld heb je daarvoor nodig? Hoeveel vrijheid wil je ervaren? Hoeveel zekerheid zoek je?
 • Je geweten – Ontdek aan welk hoger doel jij in je leven bij zou willen dragen om de wereld een stukje mooier te maken.
 • Je dromen – Ontdek wat op dit moment jouw grootste droom of verlangen is en achterhaal die ene stap die je nu wil zetten om op pad te gaan naar de verwezenlijking.

LEER

 • Keuzes maken – Leer zo keuzes te maken dat het je veel minder energie kost. Keuzes maken is niet moeilijk, je hebt het alleen nog nooit formeel geleerd.
 • Doelen stellen – Leer hoe je doelen voor je kunt laten werken. Een schip zonder koers dobbert maar wat. Zo was het ook met jouw leven, maar nu niet meer.
 • Discipline opbrengen – Leer hoe je structureel de discipline op kunt brengen
 • Fouten maken – Zonder fouten geen vooruitgang. Sometimes you win, sometimes you learn. Je leert je brein rescripten en zult fouten vanaf nu vieren en niet meer vrezen.
 • Angsten overwinnen – Leer hoe je iets toch kunt doen, ook al durf je het eigenlijk niet. Angst zal veel minder een obstakel zijn dan het nu is.
 • Husselen – Leer spelenderwijs in actie komen en elke dag een stapje voorwaarts zetten.
 • Rust vinden in jezelf – Leer hoe je ook rust in jezelf kunt vinden zonder dat je ook maar iets in je leven hoeft te veranderen.

NEEM MEE

 • Een Mission Statement voor je leven
 • Een visie op hoe je het liefst wilt leven
 • Positieve vibes en zin in het leven
 • Een bak aan energie
 • Nieuwe cruciale inzichten in jezelf
 • Waardevolle contacten met andere ambitieuze quarterlifers

Wat vinden Quarterlifers ervan?

Sjoerd-Oldenhof-150×150

Sjoerd Oldenhof (35)

Consultant, Milgro

“Mark weet in een zeer ontspannen setting de punten aan te halen waarmee wij in deze fase van ons leven struggelen, waarbij hij je samen met de overige aanwezigen geruststelt dat ‘iedereen’ hiermee struggelt en waarna je mooie handvatten aangereikt krijgt waarmee je direct aan de slag kan.”

Katrien-van-Dongen-150×150

Katrien van Dongen (27)

“Tijdens de Quarterlife Deep Dive heb ik veel handvatten gekregen in hoe je je leven kunt indelen om er zoveel mogelijk uit te halen. Om te gaan ‘leven’ ipv ‘overleven’. Nu nog uitvogelen hoe ik dit uit kan voeren!”

Pieter-Schop-150×150

Pieter Schop (31)

Trainer/Ondernemer, Gezond Gelukkig

“Mark is voor mij één bonk energie die de inhoud van zijn training meestert en ook nog eens een flinke dosis humor weet in te brengen. Hij raakt de kern van de uitdagingen van generatie Y en draagt praktische simpele oplossingen aan die ik direct kan toepassen in mijn leven. QLDD is de must do voor iedere dertiger die meer uit zijn leven wil halen dan hij nu doet.”

Renée-Keijsers-150×150

Renée Keijsers (29)

Orthopedisch Chirurg in opleiding

“Als nieuweling op het gebied van zelfontplooiing heeft de Quarterlife Deep Dive voor mij de inspiratie gebracht om daadwerkelijk actie te ondernemen en de eerste stap te zetten om mijn leven te leiden op mijn eigen manier. Vol enthousiasme weet Mark je mee te nemen waardoor het bovenal een leuke invulling is van je dag, waar je de rest van je leven nog van profiteert. Aanrader, zelfs voor de grootste scepticus!”

Jolies-Visser-150×150

Jolies Visser – van Emburg (29)

HR-IT Consultant, Capgemini Consulting

“Het was een verhelderende dag. Goed om alle onderwerpen van de quarterlife een keer op ene rijtje te hebben met daarbij horende inzichten. Mark geeft de training met enorm veel energie en humor. Hij gaat de diepte in, maar wel met een heel aangename ‘down-to-earth’ mentaliteit. Fijn om een keer een dag met een groep te werken die elkaars problemen herkennen en daar constructief mee om kunnen en willen gaan.”

Maria-Boersma-150×150

Maria Boersma (28)

Project Management Officer, ASML

“Net als bij vele andere quarterlifers spelen ook bij mij vragen. Vragen die knagen, knellen of zelfs een beetje pijnlijk zijn om over na te denken. De situatie bij uitstek dus om naar de Quarterlife Deep Dive te gaan. Mark heeft niet al mijn vragen beantwoord noch ij verteld wat ik moet doen. Hij heeft de kracht om, door het delen van kennis maar bovenal ervaring, je te laten zien wat er kan. En belangrijker nog, dat ik dat ook kan. Dankjewel Mark voor deze enerverende & openhartige Deep Dive!”

Marleen-van-Dongen-150×150

Marleen van Dongen (30)

Trainee, BPD

“In sneltreinvaart stipt Mark de belangrijke onderwerpen aan waar ik in deze levensfase mee zit. Dit doet hij met veel enthousiasme, vakkundigheid, oog voor behoeften van zijn ‘cursisten’ én met voldoende diepgang voor zo’n dag. Ik weet vanuit gesprekken met vrienden en collega’s dat -natuurlijk- niet alleen ik, maar heel veel mensen in deze fase van hun leven zich allerlei fundamentele vragen over zichzelf en hun ontwikkeling en relaties stellen. In plaats van er alleen of samen over te bakkeleien, betaalt zo’n dag zich dubbel en dwars uit. Samen de verdieping opzoeken kan nadien gemakkelijk(-er) met de handvatten die Mark aanreikt.”

Margriet-Martens-150×150

Margriet Martens (30)

Talentrecruiter/Programma-adviseur, Nyenrode

“Mark, enorm bedankt voor je heldere uitleg en kapstok waar je veel wijze levenslessen aan ophangt. Niet alleen je aanmoediging om op alle vlakken (kiezen, carrière, relaties) te blijven leren en investeren, maar vooral ook het praktische advies om klein te starten met doen én laten blijft hangen. Geluk = living on purpose!”

Frank-Wienen-150×150

Frank Wienen (28)

Talentrecruiter/trainer, Studelta

“Mark is vol enthousiasme, dit werkt aanstekelijk! Hij durft dingen ter sprake te brengen, is uitgesproken en prikkelt. Hij geeft iedereen in de groep ook ruimte om de eigen mening te delen. De verschillende inzichten over keuzes maken, relaties en geluk, overtuigingen en acties zijn erg waardevol!”

Bas-Zegers-150×150

Bas Zegers (28)

Projectleider, ASML

“Mark is iemand die in mijn ogen vele quarterlifers kan inspireren door de onorthodoxe keuzes die hij in zijn leven heeft genomen, de angsten die hij heeft overwonnen, maar bovenal enorm veel energie geeft en je weg laat gaan met het gevoel: Ik ga meer experimenteren met mijn leven!”

Veerle-Labrujere-150×150

Veerle Labrujere (33)

ZZP Basispsycholoog – Opveeren

“Nieuwsgierig naar inspiratie ga ik zeker geïnspireerd terug naar huis. Als échte quarterlifer met ‘keuze-stress’ kan ik zo regelmatig het gevoel hebben te verdrinken in theorieën en manieren om mezelf te ontwikkelen. De samenhang in verschillende perspectieven die Mark aanbrengt in wat hij aanbiedt geeft richting en kracht om verder te bewegen.”

Jeroen-van-t-Hooft-150×150

Jeroen van ’t Hooft (31)

Inhouse Management Consultant, Zurich Insurance Company

“De Quarterlife Deep Dive adresseert alle wezenlijke onderwerpen en levensvraagstukken die mijn generatie bezighouden. Mark slaagt erin de weg naar het antwoord op deze vragen in te leiden – met concrete en praktische raad, zonder daarbij zweverig te zijn. Ik heb van de training genoten: een welbestede dag geïnvesteerd in mijzelf en raad een ieder aan dezelfde ervaring door te maken.”

Marijke-Folkertsma-150×150

Marijke Folkerstma (29)

Secretaris, Nederlandse Zorgautoriteit

“De QLDD heeft mij ‘handvatten’ gegeven die mij kunnen helpen bij het maken van keuzes; wat vind ik belangrijk en hoe kom ik daar achter? Het was prettig dat het een heel interactieve dag was, met veel inbreng van andere cursisten, waardoor ik nog meer inzichten heb opgedaan.”

Leonie-van-Lith

Leonie van Lith (29)

Consultant/Trainer, Lean Consultancy Group

“Mark, onwijs bedankt voor deze dag van bewustwording! Ik bewonder hoe jij als trainer mij als deelnemer weet vast te houden door de diepte in te gaan, me aan te zetten tot concrete acties en bovenal heb ik plezier gehad. Het was een leuke dag! Ik ga voldaan naar huis met allemaal ideeën om mijn 1-year-goals aan te scherpen. Dank!!!”

Robert-Bancso-150×150

Robert Bancso (31)

Coordinator Dispatch, Vattenfall, Nuon

“Mark is een zeer energieke trainer/coach die op pakkende wijze het probleem van de quarterlifer uiteenzet en vervolgens op interactieve manier handvatten/theorieën geeft om hiermee om te gaan. De Quarterlife Deep Dive is voor iedereen die meer uit zijn leven wil halen een must.”

Floris-Frank-150×150

Floris Frank

Consultant, Accenture

“De quarterlife deep dive is een fantastische dag voor iedereen die het gevoel heeft dat hij op de geluksschaal van het leven nog niet bij de tien is. Voor mij bracht Mark een en al herkenning naar boven in dingen waar ik tegenaan loop in mijn reis door het leven. Probeer het eens. In het ergste geval leer je iets.”

Annelieke-Heessen-150×150

Annelieke Heessen (29)

Projectmanager, KLM

“Mark is een bevlogen spreker met een flinke dosis humor en enorme kennis van zaken. Mede door zijn eigen kwetsbaarheid en lef ben ik geïnspireerd om in het diepe te springen en stappen te zetten naar meer levensgeluk.”

Interesse?

Stuur een email naar mark@thestartupofdreams.nl om je op te geven of om je vragen te stellen.